Toggle navigation
Forside
Leverandører
Kort over leverandører
Om vores leverandører
Opskrifter
Anti-pasto / Tapas
Focaccia brød
Bruschetta alle olive m soltørrede tomater
Bruschetta alle olive m citronolie og tun
Bruschetta m crema pomodori og oliven
Forretter
Sild m kapers og citronolie
Amarena Sild
Flæskestegssmørrebrød med Amarena
Bucatini all'amatriciana
Carpaccio m citronolie
Champagne risotto
Asparges med citronolie
Vitello Tonnato
Tomatsalat Caprese
Farfalline med friske ærter og citronolie
Linguine m trøffelsmør og sommertrøffel
Hovedretter
And med Amarena Fabbri
Melanzane alla parmigiana
Laks m sauce af crema di pomodori
Pizza med pesto
Pollo ai funghi - kyllinge i svampesauce
Tilbehør
Grønkålssalat m granatæble og hasselnødder.
Bådekartofler med kryddersalt og chilimayo
Rødkålsalat med Amarena og valnødder
Kartoffelsalat med basilikumpesto
Saucer og Dressinger
Salsa ai funghi - svampesauce
Desserter
Risalamande
Konfekt marcipanroulade med Amarena
Oste med chili- og lakridsmarmelade
Kaffe og drinks
Amarena Sour
Produkter
Amarena Fabbri
Katalog & Nyheder
SoMe
Kontakt os
Kørselsvejledning
GDPR
Webshop
Fødevarekontrol
Salsa ai funghi porcini - Svampesauce med KarlJohan svampe
INGREDIENSER
2 spsk extra jomfru olivenolie
1 stk fed hvidløg - knust
½ løg - fint hakket
200 g champignon - i skiver
3 spsk Crema di porcini
1 lille glas hvidvin
2 dl fløde
Evt. persille eller timian.
FREMGANGSMÅDE
Steg champignon et par minutter, tilsæt løg, hvidløg og steg til de er klare.
Hvidvin tilsættes og koges ind.
Fløden tilsættes og saucen reduceres til en passende konsistens.
Når saucen er blevet tyk, til sættes crema di porcini.