Toggle navigation
Forside
Leverandører
Kort over leverandører
Om vores leverandører
Opskrifter
Anti-pasto / Tapas
Focaccia brød
Bruschetta alle olive m soltørrede tomater
Bruschetta alle olive m citronolie og tun
Bruschetta m crema pomodori og oliven
Forretter
Sild m kapers og citronolie
Amarena Sild
Flæskestegssmørrebrød med Amarena
Bucatini all'amatriciana
Carpaccio m citronolie
Asparges med citronolie
Vitello Tonnato
Tomatsalat Caprese
Farfalline med friske ærter og citronolie
Linguine m trøffelsmør og sommertrøffel
Hovedretter
And med Amarena Fabbri
Melanzane alla parmigiana
Laks m sauce af crema di pomodori
Pizza med pesto
Pollo ai funghi - kyllinge i svampesauce
Tilbehør
Grønkålssalat m granatæble og hasselnødder.
Bådekartofler med kryddersalt og chilimayo
Rødkålsalat med Amarena og valnødder
Kartoffelsalat med basilikumpesto
Saucer og Dressinger
Desserter
Risalamande
Konfekt marcipanroulade med Amarena
Oste med chili- og lakridsmarmelade
Kaffe og drinks
Amarena Sour
Produkter
Amarena Fabbri
Katalog & Nyheder
SoMe
Kontakt os
Kørselsvejledning
GDPR
Webshop
Fødevarekontrol
Rødkålsalat med Amarena og ristede valnødder
INGREDIENSER
600 gram rødkål
100 g valnødder
100 gram Amarena Fabbri kirsebær
1/2 tsk stødt anis
2 1/2 spsk vineddike
1 spsk god olivenolie
2 spsk saft fra Amarena Fabbri kirsebærrene
Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
Snit rødkålen fint.
Rist valnødderne på en tør varm pande i et par minutter.
Si saften fra Amarena bærrene og hak dem fint.
Bland alle ingredienserne undtagen nødderne, og smag salaten til med Amarena saften.
Ved serveringen pyntes med nødder og hele Amarena bær.