Pollo ai funghi - Stegt Kylling bryst med svampesauce

til 2 personer

INGREDIENSER
  • 2 stk kylling bryst med skind
  • 2 spsk extra jomfru olivenolie
  • 1 stk fed hvidløg - knust
  • ½ løg - fint hakket
  • 200g champignon - i skiver
  • 1 spsk Crema di porcini
  • 1 spsk Trøffelsalsa
  • 1 lille glas hvidvin
  • 2 dl fløde
  • 1 spsk bredbladet persille - finthakket
FREMGANGSMÅDE
  • Kyllingen krydres med salt og peber.
  • Kyllingen brunes på en godt varm pande med skindsiden ned ad, i extra jomfru olivenolie, til den er flot gyldenbrun, vendes og steges ligeledes på den anden side.
  • Kyllingen tages af panden, og champignon tilsættes.
  • Steg champignon et par minutter, tilsæt løg, hvidløg og steg til de er klare.
  • Hvidvin tilsættes og koges ind.
  • Fløden tilsættes og kyllingen ligges tilbage på panden.
  • Læg låg på panden og skru en smule ned for temperaturen.
  • Efter ca. 15–20 min. er kyllingen færdig.
  • Kyllingen tages af og sauces tilsættes crema di porcini, trøffelsalsa samt salt og peber.
  • Saucen koges ind så den tykner lidt.
  • Retten er nu klar til at blive anrettet og kan pyntes af med lidt hakket persille hvis det lyster.

Buon appetito.