Pollo ai funghi - Stegt Kylling bryst med svampesauce
til 2 personer
INGREDIENSER
2 stk kylling bryst med skind
2 spsk extra jomfru olivenolie
1 stk fed hvidløg - knust
½ løg - fint hakket
200g champignon - i skiver
1 spsk Crema di porcini
1 spsk Trøffelsalsa
1 lille glas hvidvin
2 dl fløde
1 spsk bredbladet persille - finthakket
FREMGANGSMÅDE
Kyllingen krydres med salt og peber.
Kyllingen brunes på en godt varm pande med skindsiden ned ad,
i extra jomfru olivenolie, til den er flot gyldenbrun, vendes og steges ligeledes på den anden side.
Kyllingen tages af panden, og champignon tilsættes.
Steg champignon et par minutter, tilsæt løg, hvidløg og steg til de er klare.
Hvidvin tilsættes og koges ind.
Fløden tilsættes og kyllingen ligges tilbage på panden.
Læg låg på panden og skru en smule ned for temperaturen.
Efter ca. 15–20 min. er kyllingen færdig.
Kyllingen tages af og sauces tilsættes crema di porcini, trøffelsalsa samt salt og peber.
Saucen koges ind så den tykner lidt.
Retten er nu klar til at blive anrettet og kan pyntes af med lidt hakket persille hvis det lyster.