Toggle navigation
Forside
Leverandører
Kort over leverandører
Om vores leverandører
Opskrifter
Anti-pasto / Tapas
Focaccia brød
Bruschetta alle olive m soltørrede tomater
Bruschetta alle olive m citronolie og tun
Bruschetta m crema pomodori og oliven
Forretter
Sild m kapers og citronolie
Amarena Sild
Flæskestegssmørrebrød med Amarena
Bucatini all'amatriciana
Carpaccio m citronolie
Asparges med citronolie
Vitello Tonnato
Tomatsalat Caprese
Farfalline med friske ærter og citronolie
Linguine m trøffelsmør og sommertrøffel
Hovedretter
And med Amarena Fabbri
Melanzane alla parmigiana
Laks m sauce af crema di pomodori
Pizza med pesto
Pollo ai funghi - kyllinge i svampesauce
Tilbehør
Grønkålssalat m granatæble og hasselnødder.
Bådekartofler med kryddersalt og chilimayo
Rødkålsalat med Amarena og valnødder
Kartoffelsalat med basilikumpesto
Saucer og Dressinger
Desserter
Risalamande
Konfekt marcipanroulade med Amarena
Oste med chili- og lakridsmarmelade
Kaffe og drinks
Amarena Sour
Produkter
Amarena Fabbri
Katalog & Nyheder
SoMe
Kontakt os
Kørselsvejledning
GDPR
Webshop
Fødevarekontrol
Linguine m/ trøffelsmør og sommertrøffel
INGREDIENSER
160 g Linguine
1 spsk Trøffelsmør
1 stk Pagnani sommertrøffel i tyndeskiver
Parmesanost efter smag og behag
Salt efter smag og behag
FREMGANGSMÅDE
Kog pastaen i 1,6 liter vand - med rigeligt salt
På en pande, ved svag varme, smeltes trøffelsmørren.
Når pastaen er lige knap al dente løftes den fra gryden over på panden.
Pastaen tilberedes ved svag varme på panden ved at tilsætte en smule af pastakogevandet lidt ad gangen til pastaen er færdig
Smag til med salt og peber hvis det ønskes.
Server straks, gerne på en lun tallerken, top af med sommertrøffel i tynde skiver, og parmesanost efter smag.
Buon appetito!