Toggle navigation
Forside
Leverandører
Kort over leverandører
Om vores leverandører
Opskrifter
Anti-pasto / Tapas
Focaccia brød
Bruschetta alle olive m soltørrede tomater
Bruschetta alle olive m citronolie og tun
Bruschetta m crema pomodori og oliven
Forretter
Sild m kapers og citronolie
Amarena Sild
Flæskestegssmørrebrød med Amarena
Bucatini all'amatriciana
Carpaccio m citronolie
Fettuccine alla bosciaola
Champagne risotto
Asparges med citronolie
Vitello Tonnato
Tomatsalat Caprese
Farfalline med friske ærter og citronolie
Linguine m trøffelsmør og sommertrøffel
Laksesmørrebrød med crema pomodori
Hovedretter
And med Amarena Fabbri
Melanzane alla parmigiana
Laks m sauce af crema di pomodori
Pizza med pesto
Pollo ai funghi - kyllinge i svampesauce
Filetto all'aceto balsamico
Tilbehør
Grønkålssalat m granatæble og hasselnødder.
Bådekartofler med kryddersalt og chilimayo
Rødkålsalat med Amarena og valnødder
Kartoffelsalat med basilikumpesto
Saucer og Dressinger
Salsa ai funghi - svampesauce
Desserter
Risalamande
Konfekt marcipanroulade med Amarena
Oste med chili- og lakridsmarmelade
Kaffe og drinks
Amarena Sour
Produkter
Amarena Fabbri
Katalog & Nyheder
SoMe
Kontakt os
Kørselsvejledning
GDPR
Webshop
Fødevarekontrol
Smørrebrød m/ laks og crema pomodori flødeost
INGREDIENSER
ferskrøget laks
½ spsk crema di pomodori
3 spsk flødeost
friske rucolablade
italiensk brød
FREMGANGSMÅDE
Bland crema pomodori i flødeosten i en lille skål, og lad det hvile i køleskab
Rist brødet og lad det køle af
Smør et tykt flødeost på brødet
Anret med laksen og pynt med rucolablade