Filetto all aceto di balsamico

INGREDIENSER
  • 4 stk medaljoner af kalve eller oksemørbrad.
  • Mussini Balsamico
  • 1 dl oksefond
  • 4 stk store løg i meget tynde skiver
  • 30g koldt smør i tern
  • Extra jomfru olivenolie
FREMGANGSMÅDE
  • Start med at tænde ovnen på 185 grader.
  • Løgringe steges på panden i olivenolie til de er bløde.
  • Når de er bløde, tilsættes lige præcis nok balsamico til de er dækkede og det koges ind til løgene er karamelliseret, nærmest som en marmelade.
  • På en anden pande steges medaljonerne i en smule olivenolie på forholdsvis høj varme til de er flot gyldenbrune.
  • De tages af og sættes til side på et fad, der kan gå i ovnen.
  • På panden tilsættes oksefonden, og den koges ind til det halve.
  • En ½ dl balsamico tilsættes nu, og det koges ind til lidt under det halve og har opnået en tyk konsistens.
  • Lad saucen køle en smule og pisk nu det kolde smør ind i saucen, lidt af gangen til den tykner.
  • Efter smag og behag, færdig tilberedes medaljonerne nu færdig i oven i 5 – 7 min.
  • Anret maden som på billedet eller som du har lyst til.

God appetit! 😋