Toggle navigation
Forside
Leverandører
Kort over leverandører
Om vores leverandører
Opskrifter
Anti-pasto / Tapas
Focaccia brød
Bruschetta alle olive m soltørrede tomater
Bruschetta alle olive m citronolie og tun
Bruschetta m crema pomodori og oliven
Forretter
Sild m kapers og citronolie
Amarena Sild
Flæskestegssmørrebrød med Amarena
Bucatini all'amatriciana
Carpaccio m citronolie
Fettuccine alla bosciaola
Champagne risotto
Asparges med citronolie
Vitello Tonnato
Tomatsalat Caprese
Farfalline med friske ærter og citronolie
Linguine m trøffelsmør og sommertrøffel
Laksesmørrebrød med crema pomodori
Hovedretter
And med Amarena Fabbri
Melanzane alla parmigiana
Laks m sauce af crema di pomodori
Pizza med pesto
Pollo ai funghi - kyllinge i svampesauce
Filetto all'aceto balsamico
Tilbehør
Grønkålssalat m granatæble og hasselnødder.
Bådekartofler med kryddersalt og chilimayo
Rødkålsalat med Amarena og valnødder
Kartoffelsalat med basilikumpesto
Saucer og Dressinger
Salsa ai funghi - svampesauce
Desserter
Risalamande
Konfekt marcipanroulade med Amarena
Oste med chili- og lakridsmarmelade
Kaffe og drinks
Amarena Sour
Produkter
Amarena Fabbri
Katalog & Nyheder
SoMe
Kontakt os
Kørselsvejledning
GDPR
Webshop
Fødevarekontrol
Filetto all aceto di balsamico
INGREDIENSER
4 stk medaljoner af kalve eller oksemørbrad.
Mussini Balsamico
1 dl oksefond
4 stk store løg i meget tynde skiver
30g koldt smør i tern
Extra jomfru olivenolie
FREMGANGSMÅDE
Start med at tænde ovnen på 185 grader.
Løgringe steges på panden i olivenolie til de er bløde.
Når de er bløde, tilsættes lige præcis nok balsamico til de er dækkede og det koges ind til løgene er karamelliseret, nærmest som en marmelade.
På en anden pande steges medaljonerne i en smule olivenolie på forholdsvis høj varme til de er flot gyldenbrune.
De tages af og sættes til side på et fad, der kan gå i ovnen.
På panden tilsættes oksefonden, og den koges ind til det halve.
En ½ dl balsamico tilsættes nu, og det koges ind til lidt under det halve og har opnået en tyk konsistens.
Lad saucen køle en smule og pisk nu det kolde smør ind i saucen, lidt af gangen til den tykner.
Efter smag og behag, færdig tilberedes medaljonerne nu færdig i oven i 5 – 7 min.
Anret maden som på billedet eller som du har lyst til.
God appetit! 😋