Toggle navigation
Forside
Leverandører
Kort over leverandører
Om vores leverandører
Opskrifter
Anti-pasto / Tapas
Focaccia brød
Bruschetta alle olive m soltørrede tomater
Bruschetta alle olive m citronolie og tun
Bruschetta m crema pomodori og oliven
Forretter
Sild m kapers og citronolie
Amarena Sild
Flæskestegssmørrebrød med Amarena
Bucatini all'amatriciana
Carpaccio m citronolie
Fettuccine alla bosciaola
Champagne risotto
Asparges med citronolie
Vitello Tonnato
Tomatsalat Caprese
Farfalline med friske ærter og citronolie
Linguine m trøffelsmør og sommertrøffel
Laksesmørrebrød med crema pomodori
Hovedretter
And med Amarena Fabbri
Melanzane alla parmigiana
Laks m sauce af crema di pomodori
Pizza med pesto
Pollo ai funghi - kyllinge i svampesauce
Filetto all'aceto balsamico
Tilbehør
Grønkålssalat m granatæble og hasselnødder.
Bådekartofler med kryddersalt og chilimayo
Rødkålsalat med Amarena og valnødder
Kartoffelsalat med basilikumpesto
Saucer og Dressinger
Salsa ai funghi - svampesauce
Desserter
Risalamande
Konfekt marcipanroulade med Amarena
Oste med chili- og lakridsmarmelade
Kaffe og drinks
Amarena Sour
Produkter
Amarena Fabbri
Katalog & Nyheder
SoMe
Kontakt os
Kørselsvejledning
GDPR
Webshop
Fødevarekontrol
Fettuccine alla boscaiola
INGREDIENSER
300 g Fettuccine all'uovo
200 g bacon i tern
100 g champignon
2-3 spsk Crema di pomodori
2 dl frosne ærter
1/4 l piskefløde
1 tsk Italiensk havsalt med krydderurter
Extra jomfru olivenolie
Evt. parmesanost
FREMGANGSMÅDE
Mens bacon steges på panden, skæres champignon i tynde skiver, ærter tøes op og pastaen sættes over til kogning i 3 liter vand.
Rist champignon på panden i god olivenolie.
Lav nu selve saucen ved at varme fløden op med Crema di pomodori.
Tilsæt herefter den stegte bacon, de ristede champignon og ærterne.
Smag til med Italiensk havsalt med krydderurter.
Servér fettucinen med den lækre pastasauce. Forkæl gerne retten med friskrevet parmesanost.
Buon appetito