Fettuccine alla boscaiola

INGREDIENSER
  • 300 g Fettuccine all'uovo
  • 200 g bacon i tern
  • 100 g champignon
  • 2-3 spsk Crema di pomodori
  • 2 dl frosne ærter
  • 1/4 l piskefløde
  • 1 tsk Italiensk havsalt med krydderurter
  • Extra jomfru olivenolie
  • Evt. parmesanost
FREMGANGSMÅDE
  • Mens bacon steges på panden, skæres champignon i tynde skiver, ærter tøes op og pastaen sættes over til kogning i 3 liter vand.
  • Rist champignon på panden i god olivenolie.
  • Lav nu selve saucen ved at varme fløden op med Crema di pomodori.
  • Tilsæt herefter den stegte bacon, de ristede champignon og ærterne.
  • Smag til med Italiensk havsalt med krydderurter.
  • Servér fettucinen med den lækre pastasauce. Forkæl gerne retten med friskrevet parmesanost.
  • Buon appetito