Kartoffelbåde i Airfryer med kryddersalt og chilimayo

INGREDIENSER

Kartoffelbåde:
•    4 stk bagekartofler
•    2 spsk extra jomfruolivenolie
•    Italiensk havsalt med krydderurter.
 

Chilimayonnaise:    
•    4 stk bagekartofler
•    4 spsk Dinamite chilisalsa efter smag og behag.

 

FREMGANGSMÅDE

Kartoflerne:

  • Forvarm airfryeren til 195 grader.
  • Skær bagekartoflerne i både på langs.
  • Hæld extra jomfruolivenolie på kartoflerne og bland godt med italiensk havsalt med krydderurter.
  • Læg kartoflerne i airfryer-kurven og sæt en timer til 20 min. Ryst kurven halvvejs i tilberedningen

Chilimayonnaise:

  • Bland mayonnaisen med Dinamite chilisalsa efter smag og behag.
  • Smag gerne på chilisalsaen inden så du kan fornemme styrken.


Efter 20 min er dine sprøde kartoffelbåde klar, server med det samme og nyd dem med din chilimayonnaise.