Toggle navigation
Forside
Leverandører
Kort over leverandører
Om vores leverandører
Opskrifter
Anti-pasto / Tapas
Focaccia brød
Bruschetta alle olive m soltørrede tomater
Bruschetta alle olive m citronolie og tun
Bruschetta m crema pomodori og oliven
Forretter
Sild m kapers og citronolie
Amarena Sild
Flæskestegssmørrebrød med Amarena
Bucatini all'amatriciana
Carpaccio m citronolie
Asparges med citronolie
Vitello Tonnato
Tomatsalat Caprese
Farfalline med friske ærter og citronolie
Linguine m trøffelsmør og sommertrøffel
Hovedretter
And med Amarena Fabbri
Melanzane alla parmigiana
Laks m sauce af crema di pomodori
Pizza med pesto
Pollo ai funghi - kyllinge i svampesauce
Tilbehør
Grønkålssalat m granatæble og hasselnødder.
Bådekartofler med kryddersalt og chilimayo
Rødkålsalat med Amarena og valnødder
Kartoffelsalat med basilikumpesto
Saucer og Dressinger
Desserter
Risalamande
Konfekt marcipanroulade med Amarena
Oste med chili- og lakridsmarmelade
Kaffe og drinks
Amarena Sour
Produkter
Amarena Fabbri
Katalog & Nyheder
SoMe
Kontakt os
Kørselsvejledning
GDPR
Webshop
Fødevarekontrol
Andebryst med flødelegeret Amarena sauce
INGREDIENSER
Amarena Fabbri
Andebryst
¼l piskefløde eller madfløde
Maizena sovsejævning og evt. madkulør
FREMGANGSMÅDE
Rids andebrystet og gnid det med salt.
Brun andebrystets skindside på en tør varm pande.
Kom andebrystet i et ovnfast fad og sæt det i ovnen i 20 min ved 200 grader.
Lad det herefter hvile i 20 min. i stanniol.
Efter hviletiden vil der være sky fra kødet i stanniolen.
Skær også nogle skiver kød for at få mere sky.
Kog en sauce op af skyen fra kødet ved at tilsætte fløde og 5-6 Amarena bær.
Jævn sovsen med Maizena og giv den evt. lidt kulør.
Smag til med salt, friskkværnet peber og en smule af den kraftige saft fra Amarena Fabbri.