Amarena Sour
Til cocktail:
- 3 cl whiskey eller bourbon.
- 3 cl Amaretto eller anden Italiensk mandel likør.
- 3 cl Citronsaft.
- 1,5 cl Kirsebær sirup fra Amarena kirsebær.
- 1,5 cl æggehvide
- 3 stk Fabbri Amarena kirsebær til pynt.
Udstyr:
- Strainer. Ikke nødvendig hvis der er en indbygget i shakeren.
- Cocktail glas. Gerne nedkølet,
- Tand stik, eller cocktail pind.
- Tilsæt whiskey, amaretto, citronsaft, kirsebærsirup fra Amarena-kirsebær og æggehvide til en shaker.
- Ryst uden is i ca. 20 sek, dette kaldes et dry shake.
- Tilsæt is i shakeren og ryst igen, til shakeren bliver meget kold, ca. 30 sek.
- Si nu din cocktail ned i dit glas, pynt af med 3 stk amarena kirsebær sat på en tandstik eller en cocktailpind.
- Nyd nu årets julecocktail